Arculattervezés

Vállalkozásod pozitív megjelenésének elengedhetetlen eszköze

Arculattervezés - azaz a márka megteremtése

Az arculattervezés minden vállalkozás számára a szükséges jó! Létfontosságú vállalkozásod kommunikációjában. Amennyiben szeretnéd szolgáltatásaidat vagy termékeidet profi szinten bemutatni és reklámozni a piacon, abban az esetben Neked is egy jól kidolgozott arculatra kell alapoznod marketing tevékenységeidet.

Az idő előrehaladtával a vállalkozásoknak egyre nagyobb figyelmet kell fordítaniuk arra, hogy minél modernebb, vonzóbb és egyedibb képet sugározzanak magukról. Hiába a profizmus, a tapasztalat, a szakértelem, valamint a minőségi termékek, ha az előbb felsoroltak nem a megfelelő arculattal vannak társítva. Amennyiben engem bízol meg, létrehozom márkád stílusát, a logótól kezdve egészen a különböző belső és külső kommunikációs elemekig (mappa, névjegykártya, boríték, levélpapír, katalógus, plakát/poszter, szórólap, banner, hírlevél, Facebook profilképek + mindenre amire igényt tart vállalkozásod).

Minden arculati elem megtervezésekor a végső cél az, hogy a grafikai munkálatokon keresztül egy számodra ideális és azonosítható kép szülessen meg.

Arculattervezés

Az arculattervezés legalapvetőbb elemei

Logó tervezés

Névjegyjártya tervezés

Egyedi levél-, boríték tervezés

Kérj ingyenes, személyreszabott ajánlatot!

Mennyi az annyi?

Az árak minden esetben ügyfeleim elképzeléseihez igazodnak. Ne habozz, kérj egyedi árajánlatot! Olyan árajánlatot készítek Neked, amely vállalkozásod számára a legelőnyösebb.

Villámgyors visszaigazolás

Ajánlatod beérkezéséről azonnali visszaigazolást küldök e-mail címére, 1 munkanapon belül pedig felveszem Veled a kapcsolatot az űrlapon kitöltött adatok segítségével.

Adataid biztos kezekben van

Ügyfeleim és érdeklődőim adatait szigorúan bizalmasan kezelem a jogszabályoknak megfelelően.

Vissza az oldal tetejére